Lastminute Kreta

Boek je een lastminute naar Kreta, dan kom je altijd aan je trekken. Kreta is namelijk niet alleen erg populair bij zonaanbidders en watersporters, maar ook bij iedereen die van cultuur en natuur houdt. De activiteiten en bezienswaardigheden op dit Griekse eiland zijn dan ook heel divers.

Even helemaal ontspannen
Iedereen heeft het tegenwoordig druk, druk, druk. Niets is daarom lekkerder dan er even helemaal tussenuit gaan. Met een lastminute naar Kreta zit je in een mum van tijd ontspannen op het strand met een cocktail in je hand. Of ga even helemaal los in één van de vele clubs, bars en discotheken die zich op het eiland bevinden.

Kreta heeft ook allerlei sportieve mogelijkheden zoals waterskiën, duiken of zwemmen. Houd je niet zo van het water, maak dan eens een mooie wandel- of fietstocht over het eiland. Kreta heeft namelijk een interessante afwisselende natuur met bergen, grotten en stranden. Ben je in voor wat meer avontuur ga dan bungeejumpen of bergbeklimmen.

Cultuur met een lastminute naar Kreta
Een lastminute naar Kreta brengt je ook naar de interessante cultuur en geschiedenis van het eiland. Grote trekpleisters zijn het historisch paleis van Knossos en het Arkádi-klooster. Breng ook een bezoek aan het Archeologisch Museum in Iraklion. Hier is een indrukwekkende collectie archeologische vondsten uit het Minoïsche rijk te zien.

Een ander leuk uitstapje is het Starbeach Waterpark. Hier kan het hele gezin zich vermaken met allerlei spectaculaire waterattracties.